Nieuws

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

Een ongevallenverzekering voor jou en je voortbewegingstoestel(len) (step, (elektrische) fiets, monowheel, hoverboard...)

Lees meer>>

Wat als je ontslagen wordt?  Lees hier jouw rechten als werknemer.

Lees meer>>

Is er waterschade aan jouw huis? Raadpleeg je brandverzekering! Een brandverzekering dekt veel meer situaties dan enkel een brand, lees hier in wat voor situaties een brandverzekering nog tussenkomt. 

Lees meer>>

 

Hoe fiets je veilig naar je werk? Bike to work is een nieuwe website die routes uitstippelt om naar je werk te fietsen. Het platform stelt je drie verschillende routes voor: een veilige route, een snelle route en een comfortabele pendelroute.

Lees meer>>

De financiële waakhond FSMA trekt aan de alarmbel! Ze waarschuwen voor nepadvertenties op sociale media waarin bekende personen voorkomen die getuigen over methoden om snel rijk te worden. 

Lees meer>>

Pagina's