Van Snick, Kirsten & Partners

Van Snick, Kirsten & Partners is een erkend makelaar (Dilbeek en Groot-Bijgaarden) en lid van de Federatie van Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF) en Brocom. Van Snick respecteert de sectoriële gedragsregels en wetgeving m.b.t. de verzekeringsbemiddeling. Wij zijn een onafhankelijke makelaar, waardoor wij steeds de keuze hebben tussen verschillende maatschappijen en u een verzekering kunnen aanbieden die het best bij u past. Ook voor maatwerk kan u bij ons terecht.
 
Van Snick, Kirsten & Partners is de commerciële benaming van de vennootschappen Kirsten & Raes cvba en Insursafe cvba.
Beide vennootschappen zijn ingeschreven bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als onafhankelijke makelaars onder de respectievelijke nummers 105050 A en 014794 A.
Insursafe CVBA is lid van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF) en Brocom.
 
------

Wegens de werken in de Robert Dansaertlaan zijn wij moeilijk bereikbaar. Hieronder vindt u een plattegrond met de kortste en gemakkelijkste beschikbare weg tot ons kantoor. Afhankelijk van waar u komt is er een plannetje uitgewerkt.

Klanten die van Brussel (vanuit Anderlecht)komen, nemen de afrit 12 van de E19.U slaat meteen links af en rijdt onder de brug. U komt uit in de Kattebroekstraat. U slaat rechts af. Aan het einde van de straat slaat u terug rechtsaf en meteen terug links. U komt in de Elegemstraat, u rijdt rechtdoor tot aan het einde en dan kunt u rechts afslaan naar de Stichelgatstraat. Vervolgens volgt u de straat en komt u terecht in de Rietlaan/ Stichelberg. Hier kunt u best parkeren of in de Emile de Blutslaan. Vanaf hier kunt u ons kantoor te voet bereiken.

 

Klanten die richting Brussel rijden (vanuit Ternat),nemen de afrit 12 van de E19. U slaat meteen rechts af en komt uit in de Kattebroekstraat. U slaat rechts af. Aan het einde van de straat slaat u terug rechtsaf en meteen terug links. U komt in de Elegemstraat, u rijdt rechtdoor tot aan het einde en dan kunt u rechts afslaan naar de Stichelgatstraat. Vervolgens volgt u de straat en komt u terecht in de Rietlaan/ Stichelberg. Hier kunt u best parkeren of in de Emile de Blutslaan. Vanaf hier kunt u ons kantoor te voet bereiken.

 

Nieuws

Digitalisering is de belangrijkste motor van innovatie en groei. Op termijn gaat dus best elk bedrijf - groot of klein - digitaal. Hoe staat met de digitalisering in uw onderneming?

Lees meer>>

In België tellen we meer dan 500 bedrijfsbranden per jaar. De kosten van een zo’n brand kunnen tot in de miljoenen euro’s lopen en het voortbestaan van uw onderneming bedreigen. Met een goed uitgedokterd preventieplan beperkt u het risico.

Lees meer>>

Het pensioen is - naast de bescherming bij ziekte of faillissement - de belangrijkste zorg van zelfstandigen. Zo vragen bijna 4 op de 10 zelfstandigen zich af op welk pensioen ze recht zullen hebben.

Lees meer>>