Van Snick, Kirsten & Partners

Van Snick, Kirsten & Partners is een erkend makelaar (Dilbeek en Groot-Bijgaarden) en lid van de Federatie van Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF) en Brocom. Van Snick respecteert de sectoriële gedragsregels en wetgeving m.b.t. de verzekeringsbemiddeling. Wij zijn een onafhankelijke makelaar, waardoor wij steeds de keuze hebben tussen verschillende maatschappijen en u een verzekering kunnen aanbieden die het best bij u past. Ook voor maatwerk kan u bij ons terecht.
 
Van Snick, Kirsten & Partners is de commerciële benaming van de vennootschappen Kirsten & Raes cvba en Insursafe cvba.
Beide vennootschappen zijn ingeschreven bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als onafhankelijke makelaars onder de respectievelijke nummers 105050 A en 014794 A.
Insursafe CVBA is lid van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF) en Brocom.
 
------

Wegens de werken in de Robert Dansaertlaan zijn wij moeilijk bereikbaar. Hieronder vindt u een plattegrond met de kortste en gemakkelijkste beschikbare weg tot ons kantoor. Afhankelijk van waar u komt is er een plannetje uitgewerkt.

Klanten die van Brussel (vanuit Anderlecht)komen, nemen de afrit 12 van de E19.U slaat meteen links af en rijdt onder de brug. U komt uit in de Kattebroekstraat. U slaat rechts af. Aan het einde van de straat slaat u terug rechtsaf en meteen terug links. U komt in de Elegemstraat, u rijdt rechtdoor tot aan het einde en dan kunt u rechts afslaan naar de Stichelgatstraat. Vervolgens volgt u de straat en komt u terecht in de Rietlaan/ Stichelberg. Hier kunt u best parkeren of in de Emile de Blutslaan. Vanaf hier kunt u ons kantoor te voet bereiken.

 

Klanten die richting Brussel rijden (vanuit Ternat),nemen de afrit 12 van de E19. U slaat meteen rechts af en komt uit in de Kattebroekstraat. U slaat rechts af. Aan het einde van de straat slaat u terug rechtsaf en meteen terug links. U komt in de Elegemstraat, u rijdt rechtdoor tot aan het einde en dan kunt u rechts afslaan naar de Stichelgatstraat. Vervolgens volgt u de straat en komt u terecht in de Rietlaan/ Stichelberg. Hier kunt u best parkeren of in de Emile de Blutslaan. Vanaf hier kunt u ons kantoor te voet bereiken.

 

Nieuws

Welk beroep je ook uitoefent, de grens tussen werk en privé wordt steeds vager. Op adem komen en dingen loslaten is daarom cruciaal om na een werkdag je batterijen op te laden.

Lees meer>>

Belgen reizen graag. Velen onder ons gaan minstens een keer per jaar op reis en dan willen we uiteraard maximaal genieten van onze vakantie.

Lees meer>>

Ook tijdens de zomer maken velen onder ons gebruik van elektronische apparaten. De stand mag dan zelfs nog wat hoger. Wegenkaarten worden ingewisseld voor Google Maps, stapels boeken ruimen plaats voor een e-reader en een tropische selfiesessie mag al helemaal niet ontbreken. Onze smartphones, iPads en laptops krijgen het tijdens de zomermaanden extra hard te verduren. Deze eenvoudige tips zorgen ervoor dat ze in topvorm blijven.

Lees meer>>